dfselm

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذایی 10 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 10 صفحه


قسمتی از متن .doc :

مقدمه:

یکی از راهکارهای مهم دربه حداقل رساندن فساد مواد غذایی استفاده از بسته بندی صحیح ومتناسب با محصول درتمامی مراحل تولید ماده غذایی است. درجاییکه روشهای بسته بندی ضعیف باشد، مقادیر زیادی از غذا وکالاهای دیگر از بین خواهد رفت . علاوه براین، هربسته بندی اصولی، جذاب وقابل رقابت دربازار، ارزش افزوده قابل توجهی در پی خواهد داشت چرا که بسته بندی قابل رقابت با دیگر کشورها باعث حضور موفق دربازارهای جهانی خواهد بود. روش اتمسفر تغییر یافته (MAP) یکی ازروشهای سودمند ومفید دربسته بندی موادغذایی است. این روش به معنای بسته بندی یک محصول فساد پذیر درهوایی است که تغییر یافته وترکیب آن باهوای معمولی فوق می کند. ازجمله فواید بسته بندی های MAPمی توان به موارد زیر اشاره کرد:‌- به عنوان جایگزینی برای نگهداری محصولات ازطریق انجماد

- تهیه محصول با ماندگاری پایاتر - فروش درمغازه های کوچک ودور افتاده فاقدامکانات سرمایش

- تسهیل جابجایی ونمایش محصول

این نوع بسته بندی برای میوه وسبزیجات، نان وفرآورده های نانوایی، گوشت، خشکبار و...... قابل استفاده می باشد.

معمولا اتمسفر درون بسته های MAP، بسته به نوع محصول از غلظت بالای CO2 و پایین O2 جهت کاهش سرعت تنفس وکاهش تولید اتیلن استفاده می شود. البته تغییرات درمقادیر O2 و CO2نباید از حد بحرانی تجاوز کند.

عوامل موثر درایجاد وابقاء اتمسفر درون بسته های MAP :

1- سرعت تنفس محصول 2- نفوذ پذیری فیلم ها نسبت به O2 و CO2

هر دو فاکتور نامبرده تحت تاثیر دما می باشند. مهمترین فاکتور درحفظ کیفیت وطولانی نمودن زمان نگهداری میوه و سبزیجات پس از برداشت درجه حرارت است. بیشتر واکنشهای فیزیکی، بیوشیمیایی، میکروبیولو‍‍ژی، فیزیولو‍ژی که درنابودی محصول شرکت دارند بطور گسترده ای وابسته به دما هستند.

فرآیند های متابولیک شامل تنفس، تعرق ورسیدن، خصوصا متاثر ازدرجه حرارت می باشند.

افزایش دما تاثیرات متفاوتی برروی این دوپارامتر دارد که به دوصورت و تعریف شده است. باتوجه به اهمیت تاثیر دما برروی بسته های MAP، هدف از انجام این مطالعه وتحقیق دریافت اثرات نوسانات دمایی بر روی اتمسفر درون بسته های MAP واثرات آن برروی کیفیت میوه وسبزیجات بسته بندی شده می باشد.

مطالعات پیشین

(1976) Kim, B. D. Hall , C. B. مطالعه برروی ثبات واستحکام گوجه های قرار گرفته درمعرض غلظت پایین اکسی‍ژن

(1985) Geeson, J.d. Brawne , K. D , Maddison, K., Sheered, J. Guarraldi, f. مطالعه برروی بسته بندی اتمسفر تغییر یافته جهت افزایش عمر نگهداری گوجه ها

(1987) Lougheed E.c. مطالعه بررروی اثرات متقابل اکسیژن ، دی اکسید کربن، دما واتیلن که ممکن است منجر به آسیب هایی در سبزیجات شود.

(1995) Beaudry , R. M , Cameron ,A. C. , Shirazi , A. , Lange ,D. D مطالعه برروی بسته بندی اتمسفر تغییر یافته برای زغال اخته : تاثیر دما برروی اکسیژن ودی اکسید کربن بسته

(2001) Bastrash , s. , Malhlouf ,j. Castaigne , F., Villemot , C. مطالعه برروی شرایط کنترل شده مطلوب برای گلچه های بروکلی

(2003) Roy , S., Anantheswarn, R. C. , Beelman , R. B. مطالعه برروی کیفیت قارچ تازه که به وسیله بسته بندی تغییر یافته تحت تاثیر قرارمی گیرند.

شرایط آزمون:‌

قارچ ها، بروکلی وگوجه فرنگی ها درظروف بااتمسفر تغییر یافته دروضعیت ثابتی از اتمسفر بسته‌بندی شدندکه این وضعیت ثابت اتمسفر درقارچها، بروکلی وگوجه فرنگی ها به ترتیب ،‌ %5o2 - %10co2 ، %8co2 - %3 o2 ، %5co2 - %5o2دردماهای 4، 3، 13 درجه سانتی گراد بود.

سپس بسته‌بندی ها در معرض یک رشته نوسانات دمایی طی 12، 30و 35 روز به ترتیب برای قارچ ها ، بروکلی وگوجه فرنگی هاقرار گرفتند.

اتمسفر بسته‌بندی:

- اتمسفر بسته بندی در قارچها تحت شرایط ثابت ونوسانی دما

باتوجه به شکل مقابل

برای هردوگروه دمایی ثابت ونوسانی دمادرطی زمانی 24 ساعت، غلظت CO2 از 0% به 5/8 % افزایش وغلظت O2 از 21% به 6% کاهش یافت.

درطی 12 روز انبارمانی ، اتمسفر درون بسته هاکه دردمای ثابت C (4 نگهداری شده بودند، غلظت O2 و CO2 به ترتیب در 5% و 5/9 % ثابت باقی ماند.

دربسته هایی که درمعرض نوسانات دمایی قرار گرفته بودند، درطی افزایش دما از به دراولین سیکل نوسانی دما، غلظت CO2 سریعا افزایش یافت وبه 16% بعد از 24 ساعت رسید درحالیکه غلظت O2 از 5% به 5/1% بعد از24 ساعت کاهش یافت.

زماینکه بعد از دوروزدمایی ، دما به کاهش یافت، غلظت CO2 به 5/10 % کاهش یافت درحالیکه غلظت O2 به 5/4 % افزایش یافت.

درطی افزایش دمایی سیکل نوسانی بعدی، میزان CO2 به 14% افزایش یافت ولی به میزان قبلی 16% نرسید،‌ درحالیکه O2 دوباره به میزان 5/1 % بازگشت.

مقادیر CO2 دربسته های قارچ که درمعرض نوسانات دمایی قرارگرفته بودند، تغییرات دمارا پیگیری و دنبال کردنداما ماکزیمم مقدار CO2 درهر سیکل بعدی کاهش یافت درحالیکه غلظت O2 درحدود همان 5/1% بدون توجه به تغییرات دما از سیکل نوسانی دما، باقی ماند.

- اتمسفر بسته بندی دربروکلی تحت شرایط ثابت ونوسانی دما:

با توجه به شکل مقابل . (fig -2- ):

1- برای هردوگروه دمایی ثابت ونوسانی - 3 بعد از 5 روز انبار مانی ، غلظت CO2 به 8% افزایش وغلظت O2 به 5/3 % کاهش یافت وبرای بروکلی هایی که دردمای ثابت نگهداری شده بودند غلظت O2 و CO2 درطی 30 روز انبارمانی در همین مقادیر ثابت باقی ماند.

2- برای بسته هایی که درمعرض نوسانات دمایی قرارگرفته بودند درطی اولین افزایش دما به غلظت O2 از 5/3% به 5/1% کاهش و غلظتCO2 از 8% به 5/15% بعد از 24 ساعت ، افزایش یافت.

3- زمانیکه بعداز 2 روز دمایی ، دما به کاهش یافت،‌ غلظت CO2 تقریبا به همان مقدار اولیه 8% خود بازگشت درحالیکه غلظت O2 افزایش یافت ولی به مقدار اولیه 5/3 % خود باز نگشت.

اتمسفر بسته بندی درگوجه فرنگی تحت شرایط ثابت ونوسانی دما

غلظت O2 و CO2 بعد از 6 یا 7 روز انبار مانی به 5% رسید.

غلظت O2 دردمای ثابت c130 درطی 35 روز انبار مانی تقریباثابت باقی ماند درصورتیکه غلظت CO2 ازروز دهم به بعد به طور تصاعدی کاهش یافت وبعد از 20 روز انبار مانی در 5% ثابت ماند.

باافزایش دما درطی سه سیکل نوسانی ، CO2 متوالیا به 11% ، 10% و 5/8% رسید. درصورتیکه O2 به ترتیب به 8/1 %، 6/1 % و 5/1 % کاهش یافت.

زمانیکه بعد از 2 روز دمایی دما مجددا به بازگردانده شد غلظت O2 افزایش یافت ولی به مقدار اولیه 5% خود باز نگشت درحالیکه CO2 به سطح ثابت 5% کاهش یافت.

رطوبت نسبی داخل بسته های قارچ

رطوبت نسبی دربسته های قارچ ( هرگروه دمایی ثابت و نوسانی -4) ، به سرعت افزایش یافت وبعداز 36 ساعت انبارمانی به رطوبت نسبی 100% رسید.

با افزایش دما ، RH درون هر بسته به سرعت کاهش یافته و در RH، 90% ثابت باقی ماند وزمانی که درجه حرارت به دمای Optimal بازگردانده شد، بطور ناگهانی رطوبت نسبی به 100% بازگشت.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد فاسد شدن مواد غذایی 10 ص

تحقیق در مورد فاسد شدن مواد...

پاورپوینت درمورد اتحاد ها

پاورپوینت درمورد اتحاد ها...

مقاله درباره عقل و ایمان

مقاله درباره عقل و...

مقاله درباره فعال‌سازی چشم سوم

مقاله درباره فعال‌سازی چشم...

تحقیق در مورد عملیات اجرایی ساختمان

تحقیق در مورد...

پاورپوینت درمورد ابزارهای مالی در بازار سرمایه

پاورپوینت درمورد ابزارهای مالی در بازار...

مقاله درباره عقل سالم در بدن سالم

مقاله درباره عقل سالم در...

مقاله درباره فعالیت های نیکوکارانه 5 ص

مقاله درباره فعالیت...

مقاله درباره عقب ماندگی ایران

مقاله درباره عقب ماندگی...

مقاله درباره فعالیت ها و اهداف انجمن اولیاء و مربیان در مدارس

مقاله درباره فعالیت ها و اهداف انجمن...

پاورپوینت درمورد ابزارهای مالی در بازار سرمایه 2

پاورپوینت درمورد ابزارهای مالی در بازار...

تحقیق در مورد عملکرد فیزیکی بخش کشاورزی واحد هومند آبسرد سال 1382 16 ص

تحقیق در مورد عملکرد فیزیکی...

مقاله درباره عفونتهای و مسمویتهای غذایی

مقاله درباره عفونتهای...

مقاله درباره فعالیتهای مالی و حسابداری

مقاله درباره فعالیتهای مالی و حسابداری...

بررسی قتل در فراش

بررسی قتل در...

مقاله درباره عفونت های ادراری در کودکان UTI

مقاله درباره عفونت...

تحقیق در مورد علوفه و یونجه

تحقیق در مورد...

مقاله درباره فعالیت های کشاورزی

مقاله درباره فعالیت های کشاورزی...

ژورنال CLOUD COMPUTING AND SECURITY ISSUES IN THE CLOUD

ژورنال CLOUD COMPUTING AND SECURITY...

دانلود نقشه های موزه طرح 3

دانلود نقشه های موزه طرح...

مقاله درباره عفونت حاد کلیه

مقاله درباره عفونت...

مقاله درباره فطرى بودن پوشش

مقاله درباره فطرى بودن پوشش...

تحقیق در مورد علوفه و یونجه 150 ص

تحقیق در مورد علوفه و یونجه 150...

مقاله درباره سن پیامبر

مقاله درباره سن پیامبر...

مقاله درباره فطرت

مقاله درباره فطرت...

طرح توجیهی خدمات مسافرتی و جهانگردی

طرح توجیهی خدمات مسافرتی و...

تحقیق در مورد عقیم سازی حشرات

تحقیق در مورد عقیم سازی...

مقاله درباره عقب ماندگی ذهنی و علل پیدایش آن

مقاله درباره عقب ماندگی...

مقاله درباره فضیلت یاد خدا

مقاله درباره فضیلت...

پاورپوینت درمورد ابتدایی

پاورپوینت درمورد ابتدایی...

تحقیق در مورد عایقکاری رطوبتی

تحقیق در مورد عایقکاری رطوبتی...

مقاله درباره علم ریاضیات

مقاله درباره علم ریاضیات...

مقاله درباره فضیلت قرآن

مقاله درباره فضیلت قرآن...

تحقیق در مورد عادی و اختیار خرید سهام عادی

تحقیق در مورد عادی...

مقاله درباره علم آمار و تاریخچه ی آن

مقاله درباره علم آمار و...

مقاله درباره فضیلت ازدواج 20 ص

مقاله درباره فضیلت ازدواج...

پاورپوینت درمورد آهن گالوانیزه

پاورپوینت درمورد آهن گالوانیزه...

مقاله درباره علی

مقاله درباره علی...

تحقیق در مورد طرز کار موتور موشک های فضایی

تحقیق در مورد طرز کار موتور...

مقاله درباره فضل بن شاذان

مقاله درباره فضل بن شاذان...

پاورپوینت درمورد آنتی اکسیدان ها 37 اسلاید

پاورپوینت درمورد آنتی اکسیدان ها...

مقاله درباره علم دینا میک

مقاله درباره علم دینا میک...

تحقیق در مورد طراحی و ساخت وب

تحقیق در مورد...

مقاله درباره فضایل اخلاقی و ارزشها در قرآن

مقاله درباره فضایل اخلاقی...

پاورپوینت درمورد آموزش طرح کسب و کار 42 اسلاید

پاورپوینت درمورد آموزش طرح کسب و...

مقاله درباره علی لشتری

مقاله درباره علی لشتری...

تحقیق در مورد طرح امنیت اجتماعی

تحقیق در مورد...

مقاله درباره فضای سبز

مقاله درباره فضای سبز...

مقاله درباره علی شریعتی

مقاله درباره علی شریعتی...

تحقیق در مورد طراحی سیستم شبکة خدمات پایگاههای اطلاعات 17 ص

تحقیق در مورد طراحی سیستم شبکة...

تحقیق در مورد مخاطب شناسی
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی
پاورپوینت در مورد استفاده مجدد از پساب
پروژه های مالی پروژه مالی حسابداری شرکت 41 ص
پروژه های مالی پروژه نسبت های مالی تعهدی و نقدی 30 ص
پروژه های مالی پروژة مالی سیستم حسابداری در بیمه
پروژه های مالی پروژه مالی احداث شرکت سازندۀ وایتکس
نمونه فرم خام اضافه کاری پرسنل
تحقیق در مورد امنیت
تحقیق در مورد مخاطب شناسی
نمونه فرم خام فراموشی ثبت تایم ورود و خروج
نمونه فرم درخواست ماموریت ساعتی
نمونه درخواست پرداخت تنخواه گردان
نمونه فرم مرخصی
تحقیق در مورد مرغداری
نمونه فرم خلاصه کارکرد پرسنل در پروژه ها و اداره های خصوصی
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
کار در منزل فقط 4 ساعت در روز
کدام نوت بوک بهتر است؟
نمونه فرم خام موجودی اموال شرکت
آسم شغلی
چک لیست جعبه اورژانس
آلودگی محیط زیست 25ص
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت
تحقیق در مورد فساد مواد غذایی 30ص
تحقیق در مورد فتح مکه
پاورپوینت در مورد قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
تحقیق درباره ی کربوهیدرات ها 22 ص
تحقیق در مورد شش سیگما
تحقیق در مورد شاعران و نثر نویسان قرن هفتم و هشتم
نمونه فرم درخواست شغل رزومه یک شخص،
تحقیق در مورد فشار خون
پاورپوینت در مورد Dermatophytosis
پاورپوینت در مورد بهداشت دهان و دندان
پاورپوینت در مورد ملاحظات دندانپزشکی در بیماران سیستمیک
تحقیق در مورد دمانس
پاورپوینت در مورد کشف منابع جدید رشد و سوددهی در یک اقتصاد شبکه ای با مدل دلتا
پاورپوینت در مورد تاریخچه زبان دلفی
پاورپوینت در مورد دقت و خطا در اندازه گیری
پاورپوینت در مورد دفاع مقدس
پاورپوینت در مورد دیکدرها و مولتی پلکسرها
پاورپوینت در مورد سیستمهای حمایت از تصمیم
پاورپوینت در باره ی یادگیری درخت تصمیم
پردازش تحلیلی برخط برای پشتیبانی تصمیم
فرم خروج کالا از انبار
فرم خام ابلاغ سفارشات به کارخانه
نمونه فرم درخواست شغل رزومه یک شخص،
فرم توضیح شرح تنخواه ادارات دولتی و خصوصی
نمونه فرم خام تسویه کامل با کارمند
نمونه فرم تسویه حساب کاری با تمام سرفصل های مورد نیاز تسویه کارمند
نمونه فرم شرح وظایف هر پرسنل در شرکت و اداره های دولتی و خصوصی
فرم خام تایید هزینه های متفرقه شرکت

کلمات کلیدی :روز انبار مانی بروکلی وگوجه فرنگی درمعرض نوسانا دمایی ثاب باقی ماند امسفر غییر یافه دمایی قرارگرفه بودند نوسانا دمایی قرارگرفه امسفر بسهzwnj بندی بسه بندی امسفر بسه بندی کاهش یاف افزایش یاف غییر یافه غلظ co2 باقی ماند بسه های افزایش امسفر دمایی برروی مطالعه درحالیکه
  • ۹۶/۰۹/۱۰
  • وبلاگ وبلاگ

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی